Ochrana osobních údajů – GDPR

Kdo sbírá údaje?

Ondřej Budka, Brandtova 3273/26, 400 11 Ústí nad Labem, IČO: 07224532

 

Jaké údaje shromažďuji?

Jméno a příjmení
Kontaktní adresu
E-mail
Telefon

 

Kdo bude zpracovávat údaje?

Ondřej Budka, Brandtova 3273/26, 400 11 Ústí nad Labem, IČO: 07224532

 

Za jakým účelem a jak dlouho zpracovávám údaje?

Pro vyřízení Vaší poptávky skrze kontaktní formulář po dobu 24 měsíců.
Pro vyřízení Vaší objednávky dárkového poukazu z právní povinnosti po dobu stanovenou zákonem.
Pro vystavení daňového dokladu z právní povinnosti po dobu stanovenou zákonem.
Za účelem vedení daňové evidence po dobu stanovenou zákonem.

 

Komu budou údaje předávány?

Osobní údaje mohou být předány přepravní společnosti (např. Česká pošta), v případě zaslání Českou poštou po území České republiky.

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.
Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Na co máte právo?

Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů e-mailem na adresu info@ondrabudka.cz.
Nelze vymazat údaje pro účely vedení daňové evidence po dobu stanovenou zákonem.

 

Kam se můžete obrátit?

Pokud si myslíte, že Vaše údaje nezpracovávám v souladu s příslušnými právními předpisy, tak mně prosím kontaktujte.
Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 

Odesláním kontaktního formuláře dále potvrzujete, že jste byli v souladu s §11 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, informováni o svých právech souvisejících se zpracováním osobních údajů a také o ostatních podmínkách týkajících se zpracování osobních údajů a způsobu jejich zpracování či zpřístupnění, a jste si vědomi svých práv podle § 12 až 21 výše citovaného zákona č. 101/2000 Sb., tj. zejména, že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas můžete kdykoliv bezplatně odvolat, že máte právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů či likvidaci osobních údajů.
Odesláním tohoto formuláře rovněž potvrzujete, že všechny osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 10.4.2019.